top of page
FLZD7400_edited.jpg

Laserski centar

Poliklinika Diva u svom laserskom centru  koristi laserski uređaj Fotona SP Dynamis najnovije generacije koji uključuje dva laserska u sustava u jednom: Nd-YAG valne dužine 1064 nm  i Er-YAG laser valne dužine 2940 nm

Dok Nd:YAG (1064 nm) dopire u dublje slojeve kože za otklanjanje struktura koje se nalaze duboko pod kožom (dlake, krvne žile), Er:YAG (2940 nm) je pogodan za površinske promjene i uklanjanje površinskih tumora i nepravilnosti.

Mogućnosti ovog lasera su brojne: uklanjanje benignih promjena na licu, vlasištu i trupu, uklanjanje vaskularnih promjena (angiomi, kapilare i vene), tretiranje hiperpigmentacija (melazma te lentigo promjene tj. hiperpigmentirane “mrlje” na licu i šakama), trajna epilacija, rejuvenacija/pomlađivanje kože, piling (površinski do duboki), tretiranje ožiljaka i strija, liječenje aktivnih akni i rozaceje .

Uz laserski uređaj tu je i uređaj za hlađenje (Cryo 6, Zimmer) zbog kojeg je većina laserskih tretmana koji se rade u našoj poliklinici bezbolna (ili minimalno bolna).

Lasersko liječenje aktivnih akni i ožiljaka od akni

Lasersko odstranjivanje benignih promjena

Lasersko odstranjivanje vena i teleangiektazija

bottom of page